babytales.gr on Facebook

Φωτογράφοι

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Studio Phosart | Photography & Cinematography
Studio Phosart | Photography & Cinematography
Πλάτωνος 160 | Μοσχάτο
Τηλ: 210 4829829 | 6977631687 Fax:210 4829829
Email: info@phosart.gr
http://www.photographergreece.com/
http://pinterest.com/studiophosart/

Facebook | Vimeo | Youtube | Twitter

Ποιά είναι η ομάδα τoυ Studio Phosart
 

Μέσα από πολλών χρόνων επαγγελματικής εμπειρίας στους δύο τομείς του κινηματογράφου και της φωτογραφίας η ομάδα τoυ Studio Phosart έχει συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι οι δύο αυτές τέχνες να συνδυάζονται με μία ομάδα σε τέλεια αρμονία, πριν και κατά τη διάρκεια της μοναδικής και ξεχωριστή μέρα σας.
 

Η ομάδα τoυ Studio Phosart είναι αφιερωμένη στην καταγραφή της ξεχωριστής σας ημέρας μέσα από τη φωτογραφία και την εικονογράφηση για να σας αφησει ζωντανές αναμνήσεις διηγώντας σας μια ιστορία ...ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!
 

Γιατί μια ομάδα επαγγελματιών
 

Η ομάδα τoυ Studio Phosart με 4 επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές θα δημιουργήσει μαζί σας ένα σενάριο και θα προγραμματίσουν την κάλυψη του, σύμφωνα με ό, τι έχετε ονειρευτεί και συμπεριλάβει. Η εταιρεία πρωτοπορεί πάντα με μοναδικά σενάρια που θυμίζουν ταινίες του cinema και φωτογραφήσεις που σε ταξιδεύουν.
 
Μπορείτε να αφεθείτε στην δημιουργικότητα τους είτε ετοιμάζεται τον γάμο σας είτε όχι , καθώς η ομάδα του Studio Phosart αναλαμβάνει ιστορίες ζευγαριών και δημιουργεί την δική τους προσωπική ιστορία από πρίν την ήμερα του γάμου έως και τα πρώτα χρόνια των παιδιών τους αλλά και event και project μεγάλων εταιρειών.
 

Στόχος της ομάδας
 

Ο στόχος είναι απλός ... να είναι κοντά σας , να καταλάβουν τις σκέψεις και τα όνειρά σας, και μαζι να δημιουργήσετε αυτές τις συνθήκες ουτως ώστε χωρίς άγχος να διασκεδάσετε και μοιρασθείτε μαζί τους κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας.
 
Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα τoυ Studio Phosart να βρίσκεται εκεί για εσάς και μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι να γνωρίζουν ότι σας έχουν δώσει μια διάρκεια ζωής των αναμνήσεων και της ευτυχίας σας μέσα από τη δουλειά τους.
 
Σας περιμένουν λοιπον να σας γνωρίσουν όσο καλύτερα μπορούν, να καταλάβουν το όνειρό σας και σιγά-σιγά να δημιουργήσετε μαζί μοναδικές εικόνες που θα θέλετε να δείτε ξανά και ξανά και να τα κρατήσετε στην καρδιά σας για πάντα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ