babytales.gr on Facebook

Φωτογράφοι

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Magdalene Kourti | Photography
Magdalene Kourti | Photography

Τηλ: 6973 702843
Email: info@mkourti.com
http://www.mkourti.com/

Facebook | Pinterest | Twitter | Youtube | Flickr | Blog

Το θέμα μου είναι ο άνθρωπος και το ζευγάρι και λατρεύω τη θετική ενέργεια που κυριαρχεί σε κάθε γάμο και το πλήθος συναισθημάτων, όπως ο έρωτας, η τρυφερότητα, η ένταση, η συγκίνηση, η χαρά... το θεωρώ προνόμιο μου να καταγράφω κάτι τόσο ιδιαίτερο & μοναδικό!
 
Με κίνητρο την μοναδικότητα και την ενέργεια της στιγμής καταγράφω την ένταση, τη χαρά, τη συγκίνηση και την τρυφερότητα της γαμήλιας τελετής.
 
Μέσα από τη φωτογραφία γάμου καλύπτω την ανάγκη μου για “ελεύθερη έκφραση” και ελκύω πελάτες με την αντίστοιχη αισθητική. “Σταθερές, στυλιζαρισμένες φωτογραφίες” στη δική μου προσέγγιση αποτελούν μόνο τα οικογενειακά πορτραίτα. Τα ζευγάρια που επιλέγουν να μοιραστούν μαζί μου αυτήν την τόσο μοναδική μέρα της ζωής τους, μου δίνουν την απόλυτη ελευθερία να δω και να εκφράσω τα πραγματικά τους συναισθήματα μέσα από το φακό μου.

Βιογραφικό
Η Μαγδαληνή Κούρτη είναι εικαστικός με μεταπτυχιακό στην ψηφιακή εικόνα από το Metropolitan University του Λονδίνου. Η βάση της είναι στη Ρόδο αλλά κάνει φωτογραφίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
 

Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις και έχει λάβει διακρίσεις όπως η επιλογή της από το BBC, το βραβείο Adobe στο παγκόσμιο φεστιβάλ ψηφιακής εικόνας στην Αυστραλία και η συμμετοχή της στη Biennale της Φλωρεντιας για το 2011. Δείγμα δουλειάς της παρουσιάστηκε στο Cosmopolitan Bride HK (Hong Kong).
 

Πρόσφατα δημιούργησαν με το συνεργάτη της Κ. Αγιαννίτη (σκηνοθέτη) την ομάδα Dual Screen, επιδιώκοντας την εικαστική προσέγγιση στη φωτογραφία και βίντεο. Η πρώτη κοινή έκθεση της δουλειάς τους έγινε το Μάρτιο 2011 στο Λουξεμβούργο.
 
Είναι μέλος του WPJΑ και αναλαμβάνει φωτογραφήσεις γάμων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα, την Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ