babytales.gr on Facebook
ΙΔΕΕΣ & ΣΤΥΛ Διαφημιστείτε
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  

Πρώτα έρχεται ο έρωτας, μετά ο γάμος και μετά… το θαυματάκι σας! Και επειδή αυτός είναι ένας λόγος να νοιώθετε μόνο ευτυχία και καθόλου άγχος, το babytales δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει πριν και μετά την εγκυμοσύνη σας, να οργανώσετε τα βαφτίσια και τα πάρτυ γενεθλίων για το μικρό σας θαυματάκι αλλά και να βρείτε ιδέες για να περάσετε αξέχαστες στιγμές μαζί.

Το babytales.gr είναι «χωρισμένο» σε δύο τμήματα. Την αριστερή στήλη που είναι content/informational και την πάνω μπάρα που είναι interactive/custom.

ΑΡΘΡΑ
Στην αριστερή στήλη, θα βρείτε άρθρα που αφορούν τα πάντα γύρω από την εγκυμοσύνη και το παιδάκι σας. Θα βρείτε ιδέες για τη διακόσμηση του δωματίου του, παιχνίδια που αναπτύσουν και διεγείρουν τις αισθήσεις του,  καθώς και πολύτιμες πληροφορίες και λύσεις για τα βαφτίσια και τους νονούς.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Εδώ θα βρείτε επαγγελματίες από όλους τους κλάδους, που θα σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα της εγκυμοσύνης, της γέννας σας καθώς και την οργάνωση των βαφτισίων σας.
 
ΙΔΕΕΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Βρείτε την τέλεια διακόσμηση για τα βαφτίσια του μικρού σας άγγελου!
 

TALES | Ελ. Βενιζέλου 186 | Π. Φάληρο | 215 5409274

ΠIΣΩ ΣΤΟ "HOME"