babytales.gr on Facebook
γάμος : έγκυος, εγκυμοσύνη, δίδυμα, έγκυος με δίδυμα, δίδυμα μωρά - Έγκυος με δίδυμα..Διπλό κόστος;

Έγκυος με δίδυμα..Διπλό κόστος;

Ο πρώτος χρόνος ζωής Και το όνομα αυτού/ής..
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Όταν περιμένεις δίδυμα η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σου είναι πως θα πρέπει να ξοδέψεις σε αγορές τα διπλά από ότι είχες αρχικά υπολογίσει. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να «διπλασιάσεις» τα πάντα. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις απαραίτητες διπλές αγορές σας αλλά και με αυτές που μπορείτε να αποφύγετε ώστε να μειώσετε τα έξοδά σας.

Αδιαμφισβήτητα «διπλή» αγορά:


Παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου:
Λυπούμαστε μα η αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος είναι μία ανά «πελάτη», όσο κι αν σας κοστίσει. Η ασφάλεια των μωρών σας δεν μπορεί να τιμολογηθεί.

Κρεβατάκια:
Σε αρκετές περιπτώσεις ίσως μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε μία κούνια και για τα δύο μωρά για μερικές εβδομάδες, αλλά τελικά τα μωρά σας θα θέλουν αν απλώνονται. Για την ασφάλεια αλλά και για την άνεσή τους  θα πρέπει να τους δώσετε το δικό τους ατομικό χώρο ύπνου όταν αρχίσουν να κινούνται.

Διπλό bonus:

Ρηλάξ: Τα μωρά σας δεν πρόκειται να κάθονται όλη τη μέρα ξαπλωμένα στην κούνια τους, έτσι όταν έρθει η ώρα να σηκωθούν, είναι καλό να έχετε ένα μέρος για να τα βάλετε. Τοποθετώντας το καθένα σε ένα ρηλάξ θα σας δώσει κι εσάς το χρόνο που θέλετε να κάνετε τις δουλειές σας.

Μπιμπερό: Ακόμα κι αν σχεδιάζετε να θηλάσετε, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε. Όπως και αν έχει θα πρέπει τα μπιμπερό να είναι σε ετοιμότητα για όποτε τα χρειαστείτε.

Ένα είναι αρκετό (προς το παρόν):


Καροτσάκι: Τεχνικά χρειάζεστε μόνο ένα, απλά επιλέξτε να είναι διπλό.

Χαλάκι/Γυμναστήριο:
Το να περάσουν λίγο χρόνο στο πάτωμα θα βοηθήσει τα μικρά σας να αναπτύξουν τους μυς τους και τη δύναμή τους, και για λίγο καιρό μπορείτε να τα κρατήσετε και τα δύο σε ένα χαλάκι για παρέα.

Πάρκο: Ένα ακόμα μέρος για να τα βάλετε να καθίσουν (μαζί όταν είναι ακόμα μικρά ή ξεχωριστά όταν πια θα έχουν μεγαλώσει αρκετά).

Διπλό μαξιλάρι ταΐσματος: Ίσως η πιο χρήσιμη αγορά σας όταν πρόκειται για θηλασμό διδύμων ή για τάισμα με μπιμπερό. Μπορείτε να τελειώσετε διπλή δουλειά στο μισό χρόνο.