babytales.gr on Facebook
γάμος : παιδική εκδήλωση, my best wishes events, mall athens, βρέχει κεφτέδες, παιδί, μαγειρική, παιδί και μαγειρική - Βρέχει κεφτέδες στο The Mall Athens

Βρέχει κεφτέδες

στο The Mall Athens

ΔΙΝΩ+ΠΑΙΡΝΩ αγάπη, ελπίδα, φως, χαμόγελο Το δεύτερο μωρό στην οικογένεια
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Η  My Best Wishes Events παρέα με τα καταπληκτικά κορίτσια της Feelgood οργάνωσαν την εκδήλωση που έντυσε την πρεμιέρα της ταινίας “Βρέχει Κεφτέδες 2» που έλαβε μέρος στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Βρέχει Κεφτέδες 2», ο Chef Γιάννης Λουκάκος, η εθελοντική ομάδα We Cook for Good μοιράστηκαν με τα παιδιά μοναδικές στιγμές δημιουργίας και προσφοράς.

Ο Chef Γιάννης Λουκάκος, γνωστός και ως Dr. Cook, υποδέχτηκε τους μικρούς μας φίλους στο ειδικά διαμορφωμένο stage και τους βοήθησε να δημιουργήσουν μαζί λιχουδιές εμπνευσμένες από τα «τροφοζωάκια» της ταινίας.

Παράλληλα, η εθελοντική οργάνωση We Cook for Good, μια ομάδα νέων ανθρώπων που μοιράζονται το αχόρταγο πάθος για τη μαγειρική και τη διαρκή όρεξη για κοινωνική προσφορά, συγκέντρωνε φρέσκο μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό το οποίο και προσφέρθηκε σε ιδρύματα και οικογένειες με παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Ο χώρος όλος διαμορφώθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης και πάντα σε συνάφεια με την ταινία, σε ένα τροπικό, πολύχρωμο φαντασμαγορικό κόσμο γεμάτο με τροφοζωάκια από φρούτα και λαχανικά!

cloudy_1
cloudy_2
cloudy_3
cloudy_4
cloudy_5
cloudy_6
cloudy_7
cloudy_8
cloudy_9
cloudy_10
cloudy_11
cloudy_12
cloudy_13
cloudy_14

*Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΠIΣΩ ΣΤΟ "Το παιδάκι σας"