babytales.gr on Facebook
γάμος : βάπτιση, βαπτίζομαι, νονός, νονά, video βάπτισης, underwater shoot - Το video της βάπτισης

Το video της βάπτισης

μια πρωτότυπη λήψη

Προσκλητήρια Βάπτισης
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Η βάπτιση του μωρού σας είναι μια σημαντική ημέρα που θα τη θυμάστε για πάντα. Είναι η μέρα που το μωράκι σας σταματάει να είναι πια μπέμπης ή μπέμπα και αποκτά το ονομά του! Μια συγκινητική στιγμή για κάθε γονιό που σίγουρα θα πρέπει να μείνει αποτυπωμένη για πάντα. Οι φωτογραφίες και το video είναι ένας τρόπος για να αποτυπώσε αυτές τις χαρούμενες στιγμές για πάντα!

Ήρθε η ώρα όμως να κάνετε μια μικρή ανατροπή! Η αγαπημένη μας ομάδα του Studio Phosart έχει τη λύση. Μια μοναδικά πρωτότυπη λήψη κάτω από το νερό! Ποιός να το φανταζόταν! Εμείς ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα! Νομίζεις πως με κάποιο μαγικό τρόπο βιώνεις το μυστήριο της βάπτισης όπως και το μωρό! Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βάπτισης αποτυπωμένη με τον εξυπνότερο τρόπο που έχουμε δει μέχρι στιγμής! Δεν σας πείσαμε; Πατήστε απλά το play..