babytales.gr on Facebook
γάμος : νεογέννητο, μωρό, θηλασμός, μητρικός θηλασμός, φαγητό και θηλασμός, θηλασμός και φαί - Τι φαγητά πρέπει να αποφεύγω όταν θηλάζω?

Τι φαγητά πρέπει να αποφεύγω όταν θηλάζω?

Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Συνήθειες & πρόγραμμα ύπνου Το πρώτο 24ώρο του μωρού σας
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Κανένα! Κάποιοι «μύθοι» λένε ότι τα φαγητά που είναι πικάντικα, πολύ ξινά ήαυτά δημιουργούν αέρια, μπορεί να κάνουν το μωράκι σας ιδιότροπο. Αυτό φυσικάδεν ισχύει γιατί στο μητρικό γάλα περνάει ότι περνάει στο αίμα της μητέρας όχιστο στομάχι. Για αυτό το λόγο το αλκοόλ που περνάει στο αίμα θα επηρεάσει τομωράκι σας ενώ ένα πικάντικο Ινδικό πιάτο δε θα το επηρεάσει.

Φυσικά όλα τα μωράκια δεν είναι το ίδιο και γεννιούνται με ευαισθησίες σεορισμένα φαγητά, αλλά μία διατροφή πλούσια σε λαχανικά, φρούτα και δημητριακάσυνίσταται σε όλες τις μανούλες.

Επίσης, κάτι πολύ βασικό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι πως η βρώμηπεριέχει σίδηρος, οξυτοκίνη και συστατικά που μειώνουν τη χοληστερίνη. Όλα αυτάτη βάζουν στις πρώτες θέσεις της λίστας των προϊόντων που βοηθάνε στην παραγωγήμητρικού γάλακτος.