babytales.gr on Facebook

Φωτογράφιση νεογέννητου

μια καινούρια μόδα που ήρθε για να μείνει!

Το μωρό σας και η κατάθλιψη Συνήθειες & πρόγραμμα ύπνου
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
newborn_ekordelakos_1
*Φωτογράφιση Νεογέννητου | Elias Kordelakos

Η φωτογράφιση νεογέννητου είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Ένα αξιολάτρευτο πλασματάκι που μπορείς να το κοιτάς με τις ώρες.
Ποιός φωτογράφος δεν θέλει ένα τέτοιο μοντέλο; Ποιός γονιός δεν θέλει να θυμάται πως ήταν το μωρό του στις πρώτες μέρες που ήρθε στον κόσμο μιας και μεγαλώνει τόσο γρήγορα!!! Η φωτογράφιση του νεογέννητου μωρού θα σας χαρίσει μοναδικές εικόνες που θα σας θυμίζουν για πάντα πόσο μικρό ήταν το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά, καθώς η φωτογράφιση νεογέννητου όσο αξέχαστη κι αν είναι ως εμπειρία, χρειάζεται μια προεργασία.

Ο αγαπημένος μας φωτογράφος Elias Kordelakos ειδικεύεται στη φωτογράαιση νεογέννητων και μας δίνει μερικές πολύτιμες συμβουλές!

newborn_ekordelakos_2
*Φωτογράφιση Νεογέννητου | Elias Kordelakos

Η φωτογράφιση πρέπει να γίνεται μέσα στις πρώτες 14 ημέρες της ζωής του, ιδανικά μεταξύ 3 και 10 ημερών. Καθώς περνά ο καιρός τα μωράκια γίνονται πιο ανήσυχα και δεν έχουν την ίδια διάθεση για ύπνο που είχαν μερικές μόνο μέρες πριν. Επίσης, αρχίζουν να ταλαιπωρούνται με κολικούς μετά την δεύτερη εβδομάδα της ζωής τους.

Η φωτογράφιση νεογέννητου χρειάζεται υπομονή. Μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 4 ώρες ανάλογα με την διάθεση του μωρού και την όρεξή του για ύπνο.

Η φωτογράφιση γίνεται στο χώρο σας, ώστε να νοιώθετε περισσότερη ασφάλεια και να έχετε μια όμορφη εμπειρία.

Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με τον φωτογράφο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, ώστε να κανονίσετε τις λεπτομέρειες.

newborn_ekordelakos_3
*Φωτογράφιση Νεογέννητου | Elias Kordelakos