babytales.gr on Facebook
γάμος : μωρό, παιδί, παιδάκι, ζωολογικός κήπος, παιδί και ζώα - Επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο

Επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο

8 συμβουλές για την εκδρομή σας στο ζωολογικό κήπο!

14 χρόνια μέσα σε λίγα λεπτά Σπιτικές μπάρες δημητριακών
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Πηγαίνετε νωρίς. Προσπαθήστε να είσαστε στο ζωολογικό κήπο λίγο πριν ανοίξει. Έτσι θα προλάβετε να παρκάρετε στις καλές θέσεις που είναι κοντά στην είσοδο και θα μπορέσετε να δείτε άνετα όλα όσα θέλετε να δείτε.

Τσεκάρετε από πριν ποια σημεία και ποια ζώα θέλετε να επισκεφτείτε και αφήστε για το τέλος αυτά που δε σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ. Έτσι στην περίπτωση που ξεκινήσει να βρέχει ή έχει πάρα πολύ κόσμο δε θα έχετε παραπονεμένα παιδάκια!

Πάρτε μαζί σας την τσάντα αλλαξιέρα σας με μία αλλαξιά ρούχα σε περίπτωση που βραχεί ή λερωθεί το παιδάκι σας και ένα μπουκάλι νερό.

Μην ξεχάσετε σνακ και χυμούς. Πάρτε ένα σακίδιο μαζί σας με μπάρες δημητριακών, σακουλάκια με ξηρούς καρπούς, κράκερ, φρούτα, νερό και χυμούς. Επίσης, αν ο καιρός είναι καλός, υπάρχουν ζωολογικοί κήπου που μπορείτε να κάνετε πικ νικ. Θα εξοικονομήσετε λεφτά και θα είναι μια υπέροχη οικογενειακή στιγμή για εσάς και τα παιδάκια σας.

Πάρτε ένα ελαφρύ καρότσι. Όσο μεγάλο και αν είναι το παιδάκι σας, ένας ζωολογικός κήπος είναι μεγάλος και είναι πολύ πιθανό να κουραστεί. Επίσης θα εξυπηρετήσει και εσάς που θα έχετε ένα μέρος να κουβαλήσετε τις τσάντες σας

Πάρτε μαζί σας μετρητά. Μπορεί να έχετε προβλέψει ότιέχετε πάρει μαζί σας αρκετά σνακ και ποτά αλλά τα παιδάκια σας πάντα θα δούνε κάτι που θα «πρέπει» να πάρουν! Και επειδή δεν μπορείτε να είσαστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας, καλύτερα να έχετε μαζί σας κάποια χρήματα παρά ένα παιδάκι απίστευτα στεναχωρημένο.

Βάλτε στην τσάντα σας υγρά μαντηλάκια ή αντισηπτικό. Όσο χαλαροί και αν είσαστε σαν γονείς, ένας ζωολογικός κήπος είναι μια υπέροχη εμπειρία για τα παιδάκια σας αλλά είναι και γεμάτος μικρόβια. Καλύτερα να έχετε λοιπόν μαζί σας υγρά μαντηλάκια ή αντισηπτικό παρά να φωνάζετε συνέχεια στα παιδάκια σας να μην πιάνουν τα ζώα και ότι άλλο βρούνε μπροστά τους.

Προστατευτείτε! Όποια εποχή και να επισκεφτείτε τοζωολογικό κήπο μην ξεχάσετε το αντηλιακό και το εντομοαπωθητικό για τα παιδάκια σας. Θα βρίσκεστε έξω την περισσότερη ώρα και πολύ πιθανό να υπάρχουν λίμνες ή λιμνάζοντα νερά με κουνούπια στο ζωολογικό κήπο.