babytales.gr on Facebook

Αγαπημένα cartoon χωρίς μαλλιά

αγαπημένοι ήρωες συμπαραστέκονται στα παιδιά με καρκίνο

www.karkinaki.gr 14 χρόνια μέσα σε λίγα λεπτά
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  
Ο Snoopy ποτέ δεν ήταν πιο cool!

O Peanuts' Pooh και άλλοι animated χαρακτήρες ξύρισαν τα κεφάλια τους για να αποδείξουν στα παιδιά που έχουν χάσει τα δικά τους από τις χημειοθεραπείες πως δεν είναι μόνα τους σε αυτό τον αγώνα.

bald_cartoons_1

Τα εκούσια αυτά κουρέματα έγιναν με προτροπή του Νοσοκομειακού φορέα για παιδιά με καρκίνο της Βραζιλίας, GRAACC, και σαν μέρος αυτής της προσπάθειας η Olive Oyl, o Garfield και πολλοί χαρακτήρες από το "Adventure Time" και το "Rio 2" ψαλίδισαν το look τους!

"Θεωρώ πως θα είναι πιο εύκολο να δεις ένα φαλακρό παιδί αν πρώτα το δεις στην τηλεόραση", είπε ένα νεαρό κορίτσι αφού είδε τα cartoon σε ένα Video φτιαγμένο για το συγκεκριμένο σκοπό. Σε μια άλλη συνέντευξη ένα αγόρι είπε πως πια δεν θα ντρέπεται να βγει έξω χωρίς το καπέλο του!

bald_cartoons_2

"Διάσημοι ήρωες από όλο τον κόσμο έγιναν φαλακροί, στέλνοντας το μήνυμα πως ένα παιδί να με καρκίνο αξίζει να αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως κάθε άλλο παιδί", εξηγεί η επίσημη ιστοσελίδα του Bald Cartoons.

Mερικοί χαρακτήρες εμφανίστηκαν με ξυρισμένα κεφάλια των περασμένο Νοέμβριο, αλλά η εκστρατεία μεγάλωσε όταν 40 ακόμα χαρακτήρες συμπεριλήφθηκαν για την εβδομάδα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου.




*Source | Huff Post Parents
ΠIΣΩ ΣΤΟ "Το παιδάκι σας"