babytales.gr on Facebook
Η εταιρία Καριέρα
WTemail it
Για να στείλεις το προεπιλεγμένο υλικό με email βάλε στο πεδίο ΠΡΟΣ όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις επιθυμείς, χωρίζοντάς τες με ένα κόμμα. Συμπλήρωσε το μήνυμά σου στο ανάλογο πεδίο και πάτα Send.
ΠΡΟΣ*
ΤΟ EMAIL ΣΟΥ*
ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ
ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ
  

Τύποι Διαφήμισης

Banner: Άμεση διαφήμιση. Προσδίδει κύρος, διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και έχει άμεση ανταπόκριση από τον επισκέπτη (κάνοντας click στο banner γίνεται απευθείας σύνδεση με το site/blog/facebook account του διαφημιζόμενου).
 
Article Promo: Έμμεση διαφήμιση. Τονίζει τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και την τεχνογνωσία του διαφημιζόμενου. Διαβάζοντας το άρθρο ο επισκέπτης επενδύει συναισθηματικά και αποκτά προσωπική επαφή με την εταιρία.
 
Καταχώρηση επαγγελματία: Άμεση, to-the-point διαφήμιση και δυνατότητα για πωλήσεις. Προβάλλει τον επαγγελματία με ακριβή και σωστή ενημέρωση, παραθέτοντας και στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρία. Ο επισκέπτης γνωρίζει τι ψάχνει.
 
Newsletter: Έμμεση διαφήμιση με άμεσες πωλήσεις και ανταπόκριση του κοινού. Επικοινωνεί το σωστό μήνυμα τη σωστή στιγμή. Κατάλληλο όταν έχετε να επικοινωνήσετε κάποια προσφορά ή ένα συγκεκριμένο μήνυμα.
 
Skin:Άμεση διαφήμιση. Προσδίδει κύρος, εντυπωσιάζει και διαφοροποιεί απόλυτα από τον ανταγωνισμό.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαφήμιση σας, ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

sales@weddingtales.gr | 6948339621 | 215 5409274
ΠIΣΩ ΣΤΟ "HOME"